Kurumsal Bir İnternet Sitesine Sahip Olmanın Önemi Nedir?

Yazar: turgaykarabiyik 16/11/2020 0 Adet Yorum Yapıldı

Kurumsal Bir İnternet Sitesine Sahip Olmanın Önemi Nedir?

 

Bir işletmeniz var, işletmenizi işlek bir yere kurdunuz ve işletmenizin binasının önünden geçen herkes sizi görebilir. Bu harika. Peki binanızın önünden geçen herkes işletmenizin farkında mıdır? Binanızı gören biri işletmeniz ile ilgili tüm bilgileri rahatça edinebilir mi? Teknolojinin herkesin avucunun içinde olduğu şu günlerde bir bilgiye ulaşmak isteyen herkes ilk olarak akıllı telefonlarına sarılacaklardır. İşletmenizi görenler bile sizin hakkınızda bilgi edinmek için ilk olarak sizi sanal ortamda tanımak isteyeceklerdir. Kimsiniz, hizmetleriniz neler, fiyat tablonuz nasıl, referanslarınız kimler? Peki ya işletmenizin olduğu caddede işi olmayanlar ama sizin firmanızın yapabileceği bir işi yaptırabilecek iyi bir yer arayanlar ne olacak? Sizi nasıl bulacaklar? Eğer bir internet siteniz yoksa, teknolojinin her yere hakim olduğu şu günlerde müşteri kapasitenizin tamamına ulaşmanız imkansızdır. Sizinle aynı işi yapan ama internet sitesi olan bir firmanın bilinirliğinin yanına yaklaşmanız bile mümkün değildir. Bir web sitesi sahip olmanın tüm avantajlarını gelin maddeler halinde birlikte inceleyelim.

· Eğer bir web siteniz varsa dünyanın her yerindeki insan için ulaşılabilir bir konumdasınızdır. Sitenize giren herkes sizin kim olduğunuzu, vizyon ve misyonunuzu, verdiğiniz hizmetlerin tüm detaylarını, iletişim bilgilerinizi, adres konumunuzu, kampanyalarınızı ve hakkınızdaki daha birçok bilgiyi tek tıkla hafta içi ve hafta sonu, günün her saatinde öğrenebilir.

· Web siteniz yok ise insanlara ulaşabilmek için eski usul broşürler bastırarak yaymaya çalışmak mecburiyetinde kalırsınız. Broşürlere belli bir meblağ ücret öderken, broşür üzerinde yazanı değiştiremeyeceğiniz için, yaptığınız her değişiklikte yeniden broşür bastırarak yeniden dağıtım sürecine girmeniz gerekecektir. Oysaki bir web siteniz varsa yapacağınız tek şey sitenizin yönetim paneline girerek yayınladığınız yazıyı düzenlemek olacaktır. Bu işletmenize nakit ve vakit kazandıran önemli bir avantajdır.

· Eğer ki bir web siteniz varsa müşterilerinizin gözünde daha prestijli bir hale gelirsiniz. Bilinirliğinizin hızla yükselmesinin yanı sıra güvenirliğiniz de artar ve bu da sizin müşteri kapasitenizi genişletir. Eğer hala bir web siteniz yoksa Pratik Tema Web Tasarım Hizmetleri ile çalışarak verdiğiniz hizmete en uygun olacak web sitenizi kısa süre içinde aktif hale getirebilirsiniz.

Yorum Yap